TEL 96 155 06 78
Plataforma Educamos

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar y personalizar su navegación. Si continúa navegando acepta su uso. Más info

Aceptar

El verí del teatre participarà a la MICE

El verí del teatre participarà a la MICE.

El book-tràiler, una adaptació d'El verí del teatre, participarà a la Mostra Internacional de Cinema Educatiu (MICE), un festival de referència mundial per la riquesa creativa dels participants i les ganes de l'equip organitzador de portar el treball dels escolars valencians a convertir-se en referents universals.
El treball està realitzat per Javier Cubas i produït per Liria Krebs i Alba Cortes, alumnes del grup de 4tESO-A. El treball s'emmarca en el taller de lectura de la 1a avaluació de l'assignatura de valencià. Els alumnes acabada la lectura havien de crear un book-tràiler per tal de motivar la lectura del llibre.
El treball seleccionat destaca per la seva creativitat, revisió del conflicte dels personatges, adaptació del gènere dels protagonistes, i especialment, per l'ambientació creada, molt pròxima a les coses que va tenir R. Sirera en ment quan va escriure aquesta meravellosa obra de teatre. La comunitat educativa pot donar suport al treball dels alumnes entrant a l'enllaç i visualitzant el vídeo, a més si ho mereix, sempre es pot deixar un like.
Moltes felicitats als alumnes pel treball realitzat.

Enllaç: Video

 

El verí del teatre participará en la MICE.

Nuestro book-tráiler, una adaptación de El verí del teatre, participará en la Mostra Internacional de Cinema Educatiu (MICE), un festival de referencia mundial por la riqueza creativa de los participantes y las ganas del equipo organizador de llevar el trabajo de los escolares valencianos a convertirse en referentes universales.
El trabajo está realizado por Javier Cubas y producido por Liria Krebs y Alba Cortes, alumnos del grupo de 4tESO-A. El trabajo se enmarca en el taller de lectura de la 1ªevaluacion de la asignatura de valenciano. Los alumnos acabada la lectura tenían que crear un book-tráiler con el fin de motivar la lectura del libro.
El trabajo seleccionado destaca por su creatividad, relectura del conflicto de los personajes, adaptación del género de los protagonistas, y especialmente, por la ambientación creada, muy próxima a lo que tuvo R. Sirera en mente cuando escribió esta maravillosa obra de teatro. La comunidad educativa puede apoyar el trabajo de los alumnos entrando en el enlace y visualizándolo, además si lo merece, siempre se puede dejar un like.
Muchas felicidades a los alumnos por el trabajo realizado.

Enlace al Video

TOP