TEL 96 155 06 78
Plataforma Educamos

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar y personalizar su navegación. Si continúa navegando acepta su uso. Más info

Aceptar

Visita a la facultad de Química

El passat 19 de gener, els alumnes de 2n de Batxillerat tinguerem l'oportunitat de gaudir la química a la Facultat de Químiques a Burjassot. Vam eixir de classe a mig dia per dinar a la cafeteria de la facultad on ens envoltarem d'un ambient universitari, que ens va fer adonar-nos de la imminència d'aquesta nova vida. A continuació ens van donar una xerrada informativa sobre les instalacions del campus i el grau en química, tant a nivell de continguts com a eixides laborals. Després passarem al laboratori on varem tindre la primera experiència pràctica fora del col.legi. Ens van donar bates i ulleres, el que ens va fer posar-nos en el paper i fer-nos moltes fotografies ;).

Les pràctiques que realitzarem van ser:

  • Electrodeposició del coure: recobriment d'una capa de coure en un clip, després de submergir ambdós en sulfat i generar un corrent elèctric.
  • Anàlisi de diversos compostos a la fi de descobrir els components d'una dissolució problema.
  • Observació de la creacio d’un fi fil de niló després de la polimerització de dos substàncies.
  • Creació de bombolles a partir de la depositació d'aigua, detergent i gel sec en un recipient on el sabo actuava de barrera i permetia la formació d'aquestes.

Per últim cal dir que aquesta activitat no havera sigut possible sense la implicació dels nostres professors de química Rafael Manero i Carlos Moreno. També agrair la il-lusio i compromís amb la que ens va acollir Teresa Climent i les ganes per ensenyar-nos el màxim possible.

TOP